miercuri, 10 februarie 2010

LOVE YOUR LIFE


El si ea, doua trupuri dansand in acorduri de chitara, 2 suflete, un cuplu, o conexiune, o legatura aproape mistica, un tandem in care ne regasim. Pasi, pasi multi cu o sincronizare aproape de perfectiune care impreuna construiesc dansul nostru. Magia dansului nu ar putea exista fara muzica, asa cum muzica nu inseamna nimic daca audienta nu aude. (M.P)
Asa cum 100 de visatori nu fac cat un intelept, tot asa micii pasi timizi ajung la sfarsit, desi par sa nu se opreasca.
Ezitand, isi iau chipurile in palme, se privesc si pleaca fiecare pe cararea vietii lui cu privirea tintuita in pamant, cu sufletul plin de durere, cu umerii grei, cu ochii rataciti, nestiind unde sa priveasca...inapoi, rugandu-se si unul si altul "Te rog mai priveste-ma o data!"
Acum au uitat, nici macar numele nu si-l mai aduc aminte sau cum au ajuns acolo, dar tot acolo zac gandindu-se de ce viseaza, de ce in vise apare mereu si mereu acelasi chip, acelasi film, aceeasi viata, aceeasi ei.

Im gonna turn to the earth and scream....
LOVE YOUR LIFE

3 comentarii:

Skittles spunea...

Captain Obvious strikes again!

erobertul spunea...

hey... imi pare ca indiferent cate discutii am purtat pe mess... cand a fost ceva legat de relatii m-ai mintit frumos, nu ca sa ma minti si sa te dai mare ci la modul la care si banuiam... dar voiam sa iau totu ca atare...ca nute cunosc inca si nu avea de ce sa ma afecteze...
desi spui NU, TU cauti o relatie dar tre sa fie EL ACELA... si nu neaparat cel la care ai ramas tripata, ai ramas tripata la el ca nu a mai aparut o concurenta valabila sau pt ca inca nu ai observat sau nu vrei sa observi multe la trecut, ca sa stii ca vrei in viitor mai bine... oricum... DACA TRAIESTI IN TRECUT, PREZENTUL DEVINE TRECUT SI NU REALIZEZI NIMIC DOAR PIERZI VIITORUL!
URA!

Another story..... spunea...

nush cat de multe am discutat noi despre relatzii pe mess

se pare ca imi interpretezi fiecare cuvant in parte

"desi spui NU, TU cauti o relatie dar tre sa fie EL ACELA... si nu neaparat cel la care ai ramas tripata, ai ramas tripata la el...."
nu cred ca am spus asa ceva in post

in fine
fiecare interpreteaza ce vrea