marți, 16 martie 2010

Îţi place ce vezi?


Iti place ce vezi?
Mie nu si cred ca nici tie, o singura persoana nu are puterea sa schimbe ceva decat pentru ea insusi, mereu mai multe persoane pot schimba o lume intreaga.
Schimbarea trage dupa ea consecinte, bune sau rele, in functie de ganduri si dorinte.
Sa incerci sa schimbi ceva?
Pentru asta trebuie sa te schimbi si tu....."nu poate fi vre-o schimbare exterioara pana ce nu e o schimbare interioara". Precum inauntru asa si afara.

"Viata este o cugetare,
Este un fluviu
Este o miscare continua
Dar oamenii au impresia ca ei insasi reprezinta ceva static.
Numai obiectele sunt statice,
Numai moartea este incremenita.
Viata este o continua schimbare
Cu cat exista mai multa schimbare, cu atat viata este mai abundenta.
Iar o viata abundenta aduce cu sine extraordinare schimbari...
Clipa de clipa."

Replica din "Soti si sotii"
Gabe: Schimbarea inseamna moarte!
Judy: Ce rahat e asta? E o replica de toata jena! Poate merge cu studentii tai de 20 de ani, poate ei cred ca asta ar fi o mare filosofie de viata, dar de fapt nu inseamna nimic!
Viata presupune schimbare!

3 comentarii:

e.robertul spunea...

unii zic drumul spre moarte, altii ca nu conteaza cum ci cat traiesti, sau ca nu conteaza cate minute respiri ci cate momente iti taie respiratia, altii ca e conservare pt viitor - viata de dupa, altii ca este tot ce avem nimic mai mult si dupa paaaaaaa!, altii ca este un test, si altii ... si altii.. si altii, iar altii ca nu conteaza ce si cum din toate se intampla, important e sa fii sincer cu tine si sa incerci sa devii cat mai fericit, incercand pe cat posibil sa nu i ranesti pe cei dinjurul tau si in principal prietenii!! dar sa vrei mai mult!!!

e.robertul spunea...

aaaaaaaaaaaaaaa si evident... ALTII CARE CAUTA SAU GASESC SAU STAU SI DAU DEFINITII IN LOC SA O TRAIASCA SI SA SE BUCURE DE EA|!!! DE VIATA EVIDENT! (nu e niciun apropo' pissi...nu doar tu...!)

Another story..... spunea...

nici nu ma gandeam