sâmbătă, 12 septembrie 2009

Friends...


Many people will walk in and out your life, but only true friends will leave footprints in your heart. Books, like friends, should be few and well chosen.
Everyone hears what you say. Friends listen to what you say. Best friends listen to what you don't say.
A real friend is one who walks in, when the rest of the world walks out.

Hold a true friend with both your hands.

5 comentarii:

e.robertul spunea...

prieteni...nu i cauti, nu-i gasesti, sunt acolo cand nu sunt altii, sunt acolo cand ai nevoie... nijte maine de ajutoare... un fel de unicef... hmmm sau mai bine zis o persoana de sex opus care are acel ceva nu stiu ce care elimina orice dorinta de a te culca cu el/ea!

Skittles spunea...

Vai frate , numai zi asa ceva.

"Un fel de Unicef" , nu e nici un fel de Unicef.

Prietenii tii cauti , nu vin de buna voie. Ei pot fi in fata ta , sa fi "venit" cum spuneti voi , iar tu sa nu intri in contact cu el , ca n-ai ce-i spune pe moment.

Oricum , nu va mai stricati atat la burta cu ipocriziile astea , ca nu cred ca aveti vre-o idee ce-i aia o prietenie. Chesti cu "Daca ma suni la 3A.M. o sa fiu acolo" E bull shit pentru multi din voi (Excluzand-o pe detinatoarea blogului).

e.robertul spunea...

skittles: funnyyyyyyyyy.... pai explica-mi tu mai clar ce e aia prietenie...
caci: "prietenii tii cauti nu vin de buna voie" suna clar ca te folosesti de cineva, te interesezi, te bagi in seama, o limba ceva ca sa profiti de ei...
cum ma sa ti cauti prietenii=))
ti se pare un joc de tara tara vrem ostasi? il aleg pe ala ala si ala:))=))
pai si daca aia nu sunt pe acelasi film cu tine? sau nu vor sa-ti fie preiteni?? ce faci atunci? sau ii alegi tu dar ei aleg sa te traga inpiept... hai fii inteligent si arata-mi tu mie:)
astept raspuns bombonel;) SARI!

ps:"excluzand-o pe detinatoarea blogului" :)) ce spuneam >>limba limba limba<<

Skittles spunea...

Daca respectivul nu-i pe "acelasi film" cu mine , mai caut , mai incerc. Crezi ca pleci pe centura sa-ti iei prima taratura intalnita?

Nu , e o chestie sa gasesti , o persoana care sa aiba idei , hobby-uri si glume-n program , asemanatoare cu ale tale.

Dar cand il gasesti , e o oarecare conexiune gen "Frate , hai poate ne vedem la o bere zilele astea , uite da-mi un beep" Si de-aici pleaca toate.

Nu incerca sa ma contrazici , ca-ti aduc enspe mii de argumente la acest capitol , si poate chiar in multe alte subiecte.

Numai bine.

e.robertul spunea...

aprrrrrrrrrr... si am primit indicatii ca nu are rost...dar eu batman:))
prietenii nu sunt aia cu care iesi la bere, din pacate sunt cei care sunt acolo si te invita la bere cand nu ai tu bani de bere, sau cand ai o problema iti intind o mana de salvare...

stii ce e funny? tu ai zis ca i cauti si tu ma intrebi daca ii alegi de pe centura??? nu ti se pare ca 2 neuroni se bat cap in cap ca niste magneti cu acelai pol unu langa altu???

cu ce sa te contrazic... sunt multe conexiuni, dar prea putini prieteni adevarati!
sa stii ca poti gasi conexiuni mai bune cu unii poate decat cu altii, dar nu sunt si mai buni prieteni!
doar ca eu ma inteleg foarte bine cu cineva intr un domeniu sau doua nu inseamna ca suntem si fff buni prieteni!!! ar fi ideal dar nu e!!!:))

bafta ...chiar multa!