marți, 27 octombrie 2009

E timpul...



E despre noi...O mare de oameni privind cu ochii rataciti spre ceva ce e de neinteles. E de bine, e de rau? E timpul...
E timpul sa nu mai spunem probleme. Nu exista, sunt doar situatii din care vrem nu vrem iesim mai mult sau mai putin cu fruntea sus din ele.
E timpul sa nu ne mai fie frica sa spunem ce simtim si ce vrem, e timpul sa le dam in cap celor care fac promisiuni si nu se tin de ele. E timpul sa ne pese mai mult de noi si mai putin de ceilalti. E timpul sa fim mai buni, mai puternici...stim ca cei mai tari sunt cei mai buni si cei mai buni vor supravietui...asta e legea naturii.

E timpul.
E trecutul. Unii dintre noi traim din amintiri...de ce se retin mai bine acele amintiri care de fiecare data cand revin ne bulverseaza si nu acele lucruri care chiar si pentru cateva momente ne-au facut fericiti.
Prezentul e asta...
Viitorul nu e scris undeva, depinde de noi, de fiecare, de ceea ce vrem. Se priveste atat de mult spre viitor...cred ca unii dntre noi gandim prea mult.

2 comentarii:

e.robertul spunea...

e timpul sa le dam in cap celor care fac promisiuni si nu se tin de ele. E timpul sa ne pese mai mult de noi si mai putin de ceilalti.


mie imi pare ca cele 2 idei se cam bat cap in cap, daca trebuie sa ne pese mai mult de noi, de ce dam 2 bani pe promisiunile altora?
sunt ale lor, ei gresesc nu ar trebui sa ne pese de altii, tu ai zis... si totusi traim intr o societate si astea ne obliga sa ne pese, si asta este ca o forma de control, dar asta deja e alta discutie!:)

E timpul sa fim mai buni, mai puternici...stim ca cei mai tari sunt cei mai buni si cei mai buni vor supravietui...asta e legea naturii.

cei mai tari sunt cei mai buni in domeniul lor si nu buni la suflet sau o forma sinonima cu acest lucru.
iar legea naturii este cel mai puternic il suprima pe cel mai slab, indiferent ca cel puternic este si rau... si asta e un lucru bun cred eu, pentru ca tine de fiecare calea pe care vrem sa o luam pentru a ajunge in varf, obiectivul este acelasi doar alegerile din drumul tau sunt diferite...

iar cu ultima parte, am zambit si mi a placut pentru ca viitorul nu e scris de nimeni, ia pixul si scrie in cartea vietii tale, dar se intampla asta doar daca ai curajul sa o faci, daca nu o sa-i lasi pe altii sa-ti scrie destinul dupa capul lor...

ura!

Another story..... spunea...

daca trebuie sa ne pese mai mult de noi, de ce dam 2 bani pe promisiunile altora...?
pentru e vorba de noi...de promisiunile facute noua.

in legatura cu viitorul nu am zis ca nu e scris de nimeni...nu e scris nicaieri la asta m-am referit, nu e scris in stele, nici in palma nicaieri...sunt doar de parere ca viitorul ni-l facem noi singuri.