marți, 15 decembrie 2009

Desenând...


Hai sa desenam! Ce ne dorim.

Sa desenam fiecare lumea asa cum o vedem mai buna, asa cum ne-ar face pe noi toti mai buni.

Pentru unii ar fi mai colorata, pentru altii ar fi in alb si negru. Asa e, unii vor schimbare, altii prefera sa stea pe loc.

O lume in multe culori, o lume frumoasa, cu un soare arzator acolo sus in coltul din dreapta, o lume cu oameni mai frumosi, cu ganduri bune, oameni ambitiosi si mandrii de ceea ce sunt si de ceea ce au, oameni care isi doresc mult mai mult de atat pentru ca intotdeauna se poate...orice ar fi.

Ar fi un tablou frumos.

E vorba doar de cum dorim fiecare dintre noi sa ne desenam micul nostru univers.


"Fa lucrul pe care crezi ca nu poti sa-l faci. Esueaza. Incearca din nou. Fa-l mai bine a doua oara. Singurii oameni care nu cad sunt cei care nu urca pe cablul de inaltime. Acesta este momentul tau."

o.w

2 comentarii:

e.robertul spunea...

frumos! stii ma gandeam ca nu idealul sau premiul de la fianlul idealului este important si ne face fericiti ci depasirea obstacolelor.
deci daca ne dorim ceva cu adevarat tre sa speram sa luptam sa vedem oportunitatile si tot asa... pana ajungem acolo...si sus... cand ceilalti se asteapta sa ne odihnim sa fixam alt ideal;)
bafta multa...imi place ca mai gandesti si pozitiv...poate totusi daca ti faci timp am putea sta la un pahar de vorba, un pahar mai mare!!!:))

Another story..... spunea...

cu mare placere :P