joi, 7 ianuarie 2010

Călătorie...


Ce rost are cand sunt puse atatea piedici, ce rost are sa traiesti 3 ani de fericire daca urmeaza 2 in care nu iti doresti altceva decat sa renunti. Ajungi la 18 ani, esti constient ca ti-ai trait copilaria, adolescenta, ai trait si prima iubire si o mai traiesti sau ai incetat sa o mai traiesti pentru ca din diferite motive mai mult sau mai putin stupide ceva s-a rupt...si odata cu ruptura asta te-ai rupt si tu de realitate. Ti-ai revenit pe parcurs pentru ca life's go on !
20 de ani, cand realizezi ca n-ai prieteni langa tine si ca exact cei la care nu te asteptai sunt, sau nici aceia, "prieteni" care te suna numai cand au nevoie de tine, in rest e ca si cum nu ai exista...si lista poate continua.
20 de ani cand doresti sa faci atat de multe dar realizezi ca nu ai cum pentru ca oricum nu te sprijina nimeni...
20 de ani cand poate doresti sa te intorci la 18, simti deja ca ejti singur intr-o lume rea, parinti deja nu mai sunt cum erau pentru ca ai 20 de ani si trebuie sa te descurci singur.
Mii de vorbe, priviri si fapte care te pun pe ganduri...in ce lume traiesti? intr-o lume asa cum o vezi...care e sensul vietii atunci cand lumea sufera de diferite boli ca sunt ei de varsta a2a sau a3a...
Cum s-ar putea cineva bucura de viatza cand fizic ii lipseste ceva. Si atunci ce rost are?
Poate ca are...si poate ca e o lectie, poate ca mult mai important decat asta e sa incerci sa traiesti cu bolile pe care le ai si nu sa te vindeci. (A.C)
Ma opresc la 20 pentru ca mai departe nu am ajuns si nici sunt foarte curioasa sa aflu.
Probabil ca cineva imi va reprosa iarasi ca am privit doar partea negativa...promit ca data viitoare o sa fiu mai optimista :P

4 comentarii:

Skittles spunea...

Sometimes , people who wanna help you are right in front of you , but you just don't see them.

- spunea...

no one will help you without a reason so, Skittles stay chill.

ontopic- un post foarte bun, prietenii sunt prieteni si pentru ca ai prieteni, o sa ai o bataie de cap! trebuie sa-i mentii trebuie sa-i comentezi, trebuie sa-i aduci cu picioarele pe pamant !

in general un post foarte bun !

Skittles spunea...

"Prietenii sunt prieteni si pentru ca ai prieteni" , si totusi iti permiti sa comentezi ce-am scris eu. Hai sictir :)

Ajutorul vine pentru ca esti om si simti , nu pentru ca ai vrea ceva. Citeste printre randuri daca-ti poti da seama ce-am vrut defapt sa zic. N-ai cu cine vorbii cand 70% din locuitorii tarisoarei noastre , gandesc ca tine.

Anonim spunea...

Foarte bun spotul..si in mare parte ai dreptate.
Poate ca unii vor sa te ajute, dar in general cel ce te va ajuta o va face cand ii va iesi si lui ceva bun din aceea treaba, mai exact cand va fi si spre binele lui (financiar, sentimental, profesional, chiar orgoliu)
Rar dai peste unul care s-ar "sacrifica" doar pentru binele tau. Acela este un prieten adevarat. Pana atunci ramai intr-o lume a ta.