joi, 21 ianuarie 2010

Jokes


Barbatul la volan.
Dumnezeu a creat barbatul cu volanul in mana. Cand loveste cu piciorusele burta mamei, baietelul cauta de fapt ambreiajul si frana. La 3-4 ani conduce prima masina (teleghidata), iar la 14-15 ani e deja expert in masini si femei. Chiar daca experienta lui se reduce la Dacia lu' tata si la mana lui dreapta ...
La 18 ani isi cumpara o Dacie, iar dupa 1 an o vinde. N-a impresionat nicio fata. Masina trebuie sa fie de vina!
In viata unui baiat, Dacia e precum armata. Il face barbat. Invata sa sufle in jiglere, sa desfunde carburatorul si sa curete rugina de la praguri. O are, dar nu-l ajuta cu nimic.
La 20 de ani, barbatul iese cu masina la agatat. Barbatii capata curaj doar in spatele volanului. Daca ii dai jos din masina, se rusineaza ca niste fete mari. Daca vede o femeie cu decolteu generos si fusta mini, ce credeti ca face? Ii cumpara flori? Ii recita o poezie? O invita in oras? Nu. O claxoneaza. Ca doar atat il duce capul. Sa claxoneze.
Barbatul este atat de obsedat de masini, incat trateaza femeile de parca ar fi autoturisme. In ambele cazuri, el vrea sa fie PRIMUL. De ce sa ia una "alergata" de altii? Ce, el e mai prost?!
Daca nu are bani, barbatul se afla intr-o dilema existentiala. Daca ar avea bani, si-ar lua o masina frumoasa, scumpa si noua. Prin analogie, si-ar lua si o femeie frumoasa, inalta si virgina. Dar nu are bani. Ce sa aleaga? O masina frumoasa, dar second-hand sau o masina urata, dar noua? La femei e la fel: o femeie frumoasa, dar "alergata" de altii, sau una urata, dar virgina?
Viata e cruda. Dumnezeu e sus. Iar barbatul e jos. Jos de tot. El sfarseste intr-un Logan...visand la Mercedes E-Klasse, alaturi de o femeie grasa si urata...visand o frumusete hollywoodyana.

8 comentarii:

Anonim spunea...

mda.... vb de preteni tai acum:)))) sau din popria imaginatzie .... femeia virgina e cea mai proasta femeie iar maisna noua e o pacoste ....(o grija sau un stres in plus...) maisna noua nui pt toata lumea cu nici femeile virgine nus ppt totzi baietzi .... is pt clasa aia de oameni care vor stres si au impreisa ca is cineva dacas primi

- spunea...

Misogin post, nu pot sa zic ca nu e adevarat in anumite pasaje, si btw, sa stii ca daca ai masina nu neaparat e sa claxonezi, daca-ti aduci aminte poti sa te apropii de trotuar si sa le abordezi. Din prisma conducatorului de Logan, care nu viseaza la E-Klasse ci la un 320 din '95 deci nu o varianta mai scumpa neaparat, iti spun ca masina te face mai comod, te face mai nesimtit dar hai sa facem invers un post vrei ?
Femeia la volan ? e simplu, o sa-l fac la mine pe blog ;))

- spunea...

@ Anonim, masina noua nu prea e o pacoste ! dar sa stii ca gramatica poate fi o pacoste :) dar ai zis un lucru mare virginele nu-s pentru toata lumea !

Another story..... spunea...

in stanga sus scrie JOKES deci trebuie luat ca atare

nu e vorba de prietenii mei nu e vorba de imaginatzie sau de femeile virgine sau de masinile noi sau de faptul ca baietzii au obiceiul sa claxoneze cand vad o tipa buna....fapt real de altfel

e doar un post prin care am incercat sa va fac sa zambitzi...dak am reusit bine dak nu my bad

e.robertul spunea...

1.tu esti "alergata"?
2.daca da clar nu mai esti virgina sau "nou noutza"!
3.nu toti viseaza la e classe daca au logan:))
4.am dat la 23-24 de ani de carnet cred ca nu a mers faza cu dacia veke masina mai tare... si daca ar fi sa fie... ar fi un ford focus rs ultimul model!
5.claxoneaza ca nu au mai multa minte, dar ce faci cu alea care se intorc si zambesc sau se baga in seama...
6.femei virgine sunt pt toti, dar nu toti vor...
7.si daca erau copiii din burta cu picioarele pe ceva cu siguranta una din pedale trebuia sa fie ACCELERATIA, caci cu frana si ambreiajul nu prea se intampla sa pleci de pe loc:))
8."alergate" nu inseamna neaparat taxiuri cu sute de curse, ci poate insemna doar cativa kilometri dar nu mai sunt "nou-noutze" si unii nu realizeaza cata munca e cu una "nealergata", wtf??????
9.daca as avea bani clar o masina noua, pt ca cele second hand cer mai multi bani dupa achizitionare, si nu are rost sa pierzi timpul si sa dai bani putini cate putini dar non stop.
10.analogia spune ca si intr-una "nealergata" bagi mai putini bani, dar si MULT TIMP, important e sa-ti placa MASINA, restul vine de la sine, cum si cat conteaza ca e SECOND HAND sau NEALERGATA!

PS:GATA DECALOGUL:))

Another story..... spunea...

oo doamne
am mai spus odata ca nu e vorba de mine sau de altcineva...

e o simpla gluma


am promis ca urmatorul post va fi ceva mai vesel si asta am incercat sa fac.

si da nu e vorba de toti baietii, unii nici nu au carnet sau nu sunt impatimitii masinilor, altii procedeaza exact asa

e.robertul spunea...

da ai zis, dar daca ar fi fost de tine ai fi zis ca e despre tine???
nici eu nu cred:))

Another story..... spunea...

asta asa e :)))

ma bucur ca tzi-a placut postul :P