miercuri, 5 august 2009

Rămas Bun!


Era dintre cei care simt trecerea timpului si care vor sa-l fructifice, dintre cei care iubesc viata si care o pun mai presus de pacat si de moralitate, oameni de actiune care prefera sa regrete ca au facut un lucru decat ca l-au lasat sa treaca pe langa ei fara sa-l guste. Unii gusta mult facand-o din si la intamplare si nu se aleg cu mare lucru, altii gusta constient dintr-o placere pornind de la principiul de a nu respinge bucuriile pe care viata le ofera cu destula zgarcenie. Unii se plimba mult fiindca vor o varietate de peisaje, altii iubesc constant pe cineva si-si imbogatesc peisajul cu iubiri, mai bine zis cu ispite trecatoare.
In toate pacatele cazi robit mai intai de vraja care abureste mintea......Ramas Bun

9 comentarii:

- spunea...

hihi frumos spus, n-am ce sa zic, Cioran si-a pus amprenta pe modul tau de a redacta materialele, totusi hai sa nu fim atat de ppesimisti, oameni sunt si vor fi de toate felurile, nimeni nu e egal cu celalat fiecare e unic ca fiinta si fiecare are asemanari dar si foarte multe deosebiri.

Unii prefera sa nu se uite in spate altii nu raman pasivi cand cineva moare langa el altul lesina si moare si el sunt reactii cat se poate de firesti avand in vedere situatiunile la care sunt supusi.

Ramane de vazut cati or sa ramana la final, si mai ales ce rasa ... (ce fel de oameni vor ramane)

- spunea...

Rectificand acolo ca sa nu creada ceilalti ca sunt balbait am dublat "p"-ul pentru ca am tastatura nasoala si dubleaza anumite litere.

Another story... spunea...

nu e cioran

Another story... spunea...

si nu vorbeam neaparat de oameni in general vorbeam de cineva anume am descris o persoana...de fapt ceea ce mi-a placut la acea persoana

- spunea...

well, mia culpa , cand am zis ca Cioran si-a pus amprenta m-am referit ca ai un stil pesimistico- optimistic prin care te exprimi, caracteristic numai lui, nu am zis ca l-ai citat pe el...

si btw de raspunsul tau, faptul ca descrii o singura persoana te face oarecum partinitoare, ce ti-a placut ... poate sunt lucruri care sunt trecatoare, poate nu ... poate cine stie poate o sa fie ce o sa regreti o viata intreaga, poate nu ... poate peste un timp o sa-ti dai seama ca nu este ceea ce vrei... timpul e unicul discernamant !

Another story... spunea...

nu ca e neaparat ceea ce vreau...ceea ce caut....e doar ce mi-a placut si poate cum as vrea sa fiu si eu uneori...si da poate peste ceva timp nu o sa-mi mai placa asta la un om....dar acum da

- spunea...

ce-ti place acum ?! ... esti sigura ca-ti place ?! eu nu sunt sigur de azi pe maine ca-mi place .... pentru ca in fiecare zi pot aparea diferente.

Another story... spunea...

acum imi place si poate si maine si de acum intr-o luna...nu prea ma gandesc ce o sa fie peste ceva timp....dar acum stiu ca asta imi place

Anonim spunea...

shi acea persoana nu se va schimba niciodata...