miercuri, 19 august 2009

Întrebare...răspuns...


De ce uneori se intampla totul cum nu ar trebui? Stii ca atunci cand iti cauti pantofi. Ori iti place modelul dar nu are marimea ta, ori iti place modelul, are marimea ta dar pretul nu iti permite sa ii cumperi, ori are marimea ta, pretul e ok, dar nu iti place modelul. Daca ceva poate sa mearga prost, va merge, iar cand lucrurile merg bine ceva sigur a mers prost. Ce? Nu e asa? Oare e vorba de noroc sau ce?
Unele lucruri sunt usor de inteles, ca atunci cand ajuti pe cineva, ajutorul ti se intoarce indoit...e simplu, dar la unele lucruri pur si simplu nu le poti gasi un raspuns. Cred ca fiecare are cel putin o intrebare la care nu gaseste un raspuns. NU?
Cum zicea Liviu Rebreanu: "Daca n-ar fi necunoscutul in lume, viata omului n-ar mai avea nici un farmec."
Dar poate nimic nu se intampla fara un scop anume. Cred ca am mai gasit un raspuns...

2 comentarii:

e.robertul spunea...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pai ceva merge prost pt ca... te gandesti tu ca o sa mearga, pai daca cevamerge bine este ca ceva a mers prost... tot pt ca ai gandit tu ca merge prost si poate a gandit si altcineva si s au legat cumva ca uneori - cu - dau + ...
cine ar avea un raspuns la orice intrebare ar fi ... CEL CE NE-A INFAPTUIT... si nu cred ca mai este fan...:D

Ada spunea...

nu e neaparat ca asa gandesti tu ca da daca ceva poate sa mearga prost chiar va merge...si in unele situatii cand e bine ceva trebuie sa mearga prost altceva.....poate asa e normal sa se intample...nu sunt pesimista...ca uneori unele lucruri au mers un timp foarte bine si mie mi s-a parut ca nimic nu a mers prost atunci, dar dupa ceva timp am ajuns la concluzia ca ceva a mers prost dar era atat de bine ca nu mi-am dat seama..